Web Analytics Made Easy - Statcounter

متن نامه‌ی دفاتر جمعیت امام علی ع به سخنگوی دولت مبنی بر تکه تکه کردن جمعیت و استقلال دفاتر به شرح زیر می باشد:
۴۰ دفتر نمایندگی جمعیت با نگارش نامه‌هایی خطاب به سخنگوی دولت، پیشنهاد ایشان مبنی بر تکه تکه کردن جمعیت و استقلال دفاتر را رد کرده و خواستار رفع مشکلات برای کلیت جمعیت امام علی شدند.
خانه ایرانی مولوی
  به نام خدا
جناب آقای دکتر ربیعیسخنگوی محترم دولت جمهوری اسلامی ایرانبا سلام و احترامپس از تحلیل و توضیحات مبهم جنابعالی درباره تجزیه جمعیت امام علی(ع) به واحدهایی مجزا و جدا از هم، همچنین امکان فعالیتی مشروط با نام و عنوانی دیگر برآن شدیم تا مطالبی را برای روشن‌تر شدن ابهامات و نیز ثبت در حافظه تاریخ این مرز و بوم، به استحضار برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جای بسی تعجب است که دولت تدبیر و امید به جای حساسیت بر پایمال شدن حقوق ملت، رعایت قانون اساسی و تاکید بر اجرای آن، مصلحت‌اندیشانه در پی طبیعی و موجه جلوه دادن بعضی مسایل دامنگیر جامعه و مشکلات ایجادشده برای نهادهای مدنی است. یکی از این موارد، طرح دعوی انحلال جمعیت امام علی(ع) توسط وزارت کشور است. غافل از آنکه ساختار این جمعیت کلیتی واحد و یکپارچه است که قابل تجزیه نبوده و محور و اساس آن عشق و خدمت به محرومان این سرزمین است؛ کلیتی یکپارچه با روح و معنویتی که هر عضو داوطلب به محض مراجعه به آن، گویی گمشده اخلاقی و اجتماعی خودش را در آن پیدا کرده و با عشقی بی‌مزد و منت، به خدمت‌رسانی مشغول می‌شود.
وجه تمایز این جمعیت با سازمان های مشابه، اندیشه اجتماعی، کردار و عملگرایی برگرفته از سیره عملی مولا علی(ع) می‌باشد که در جامعه امروزی به شدت کمبود آن احساس می گردد. آری! قرائت جمعیت امام علی(ع) از دین و آیین مورد اقبال و استقبال بسیاری از هموطنان بوده و این امر، اعتماد، همراهی و همدلی آنان را فراهم آورده است. آیا این سرمایه و حسن اعتماد، کسانی را ناراحت می‌کند؟ آیا شمعی در تاریکی‌ها برافروختن، گناهی نابخشودنی است؟ آیا سزای مردمان فداکار، آزار است؟!
خانه ایرانی مولوی به عنوان اولین مرکز خدمات‌رسانی جمعیت امداد دانشجویی امام علی (ع) در سال ۱۳۸۴ تاسیس شده و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته به بیش از هزار کودک و ۱۰۰ مادر سرپرست خانوار خدمات مختلف حمایتی شامل آموزش، درمان، روان شناسی و مشاوره، تغذیه و … ارائه نموده است.
ما اعضای داوطلب خانه ایرانی مولوی جمعیت امام علی(ع) ضمن ابراز تأسف از عقب‌نشینی از شعارها، وعده‌ها و سستی در وفا به پیمان مشترک میان دولت و ملت، مخالفت خود را با تجزیه ساختار کنونی جمعیت اعلام می‌داریم.
آنچه جمعیت امام علی(ع) را در طی حدود ۲۰ سال فعالیت از بسیاری آفات و آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی حفظ کرده، آزادی بیان نظرات اعضای مختلف، تعامل اندیشه‌های متنوع، هماهنگی و وحدت در عین کثرت و گوناگونی است. فضایی که هر عضو داوطلب فارغ از نژاد، فرهنگ، مذهب و عقیده به راحتی می‌تواند نقش مفید خود را در ساختار آن پیدا نماید.
همکاری، تفاهم و همدلی حول یک محور واحد یعنی تمرکز و توجه به حقوق کودکان و آسیب‌دیدگان، این جمعیت را از خطاهای فاحش انسانی مصون داشته و چنانچه کارنامه آن نشان می‌دهد از بسیاری مشکلات مورد ابتلای فعالیت های جمعی دورمانده است.
به نظر می‌رسد هدف از دیوار کشیدن و تقطیع اجزای مختلف این سازمان زنده و پویا، هدایت و سوق‌دادن آن به سوی انحلال و مرگ تدریجی است. در حالی که جمعیت امام علی(ع) ایده، اندیشه و کنشی برای پرکردن شکاف‌ها و پل بستن میان تکثرها و چندگانگی هاست. تلاشی برای حفظ نام مبارک پیشوایمان امام علی(ع) و عمل براساس قرائتی انسان‌دوستانه از ایشان است.
ما اعضای خانه ایرانی مولوی بار دیگر بر خواسته به حق خود مبنی بر فعالیت قانونی، یکپارچه و مسئولانه تاکید داشته و از مقامات محترم می خواهیم در این روزهای دشوار، روزنه‌های عشق و امید را بر جوانان، دانشجویان و عموم مردم شریف‌مان مسدود ننمایند. برچسب ها: جمعیت امام علی ، علی ربیعی

منبع: خرداد

کلیدواژه: جمعیت امام علی علی ربیعی جمعیت امام علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین لطیفی کارگردان، نویسنده و تهیه کننده شناخته شده با تأکید بر اینکه فیلم‌سازی در ارتباط با بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری باید با پرهیز از هرگونه شعارزدگی باشد گفت: مسئله زیرساخت است که با تشکیل کمیته‌های ویژه در این زمینه توسط هیأت دولت صورت می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: اگر قرار باشد که وزارت مسکن، آموزش و پرورش، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنایع و در نهایت وزارت فرهنگ وارد این عرصه بشود، قطعاً باید زیرساخت درست داشته باشیم. بنابراین اگر من فیلم‌ساز قرار است تبلیغ جوانی جمعیت کنم باید زیرساخت درست باشد.

لطیفی با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانی جمعیت برایش با ارزش و مهم است و خودش هم از مفاهیم فرزندآوری و ازدواج لذت می‌برد، گفت: مفاهیم لذت بخش فرزندآوری، زندگی مشترک و عشق ورزیدن در کنار هم، از همه جدا نبودن و آرامش در عرصه خانواده همه مفاهیمی است که می‌تواند در قالب‌های هنری بگنجد و زیبا باشد. اینکه در فیلم‌ها نشان دهیم که چند بچه در یک منزل هستند و بازی می‌کنند، کار زیبایی است منتها باید برایش قصه خوب نوشت.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند دارد، گفت: بحث فرزندآوری را باید عمیق‌تر نگاه کنیم، در تمامی وزارتخانه‌ها کارگروه تشکیل شود و همت عالی برای چنین فرهنگ‌سازی صورت بگیرد. لطیفی در پاسخ به این سوال که اگر مشکل قصه نباشد تمایل به ساخت فیلم در عرصه خانواده و جوانی جمعیت دارد یا خیر، گفت: بله حتماً من دوست دارم فرزندآوری را ترویج کنم. فرزندپروری دهه بیست، سی، چهل و پنجاه که در خانه‌های هشتی‌دار بچه‌ها با هم بزرگ می‌شدند، اینها الگوهای خوبی برای لذت‌بخشی خانواده و فرزندپروری هستند.‌

فرزندآوری باید یک ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد

هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: من معتقدم که تصمیم‌گیری و دیدگاه نسبت به جوانی جمعیت و ازدیاد آن باید از جامعه به بالا تزریق شود، وقتی خواسته‌ای در جامعه تعریف می‌شود و جا می‌افتد، به سمت مدیران اجرایی هم می‌رود و همین نشان می‌دهد که چنین علاقه‌ای الان در جامعه وجود دارد.

وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که چنین دیدگاهی به مدیران جامعه تزریق شود قطعاً جزو اولویت‌هایشان قرار می‌گیرد و توجه می‌کنند که چه چیزهایی نیاز این جوانان است و تعادل بین نیازها، خواسته‌ها، توقعات و قدرت اجرایی خود را برقرار می‌کنند، هر تصمیمی در اینجا گرفته شود می‌تواند به نفع جامعه باشد.

توکلی با اشاره به شعار جوان‌گرایی جامعه گفت: همین شعار نشان می‌دهد که ما جوانان را می‌خواهیم تشویق به ازدواج و سپس فرزندآوری کنیم، این را هم باید در نظر بگیریم که در طول سالیان گذشته کشور ما دچار تحریم‌های زیادی بوده و همه روی جامعه اثر منفی گذاشته است. حال باید سرمایه گذاری‌هایی داشته باشیم که بتواند این ضعف‌ها را جبران کند و جزو اولویت‌های جامعه قرار بگیرد، قطعاً قوه مجریه ما در این زمینه نیت خوبی دارد و باید بررسی کند که بر اساس آنچه سیاست‌هایی را در نظر بگیرد.

توکلی با اشاره به اینکه آشوب‌هایی که در سراسر دنیا دیده می‌شود نیروهای جوان جامعه را نسبت به آینده نگران می‌کند، گفت: الان هم که دانش بشری رشد کرده، کهن‌سالان بیشتر عمر می‌کنند و شرایط طوری شده کشوری مثل انگلیس یک قتل عام علیه سالمندانش در بیمارستان راه انداخته به دلیل اینکه توان پرداخت خرج سالمندان را ندارد، حال در این شرایط و در جامعه خودمان باید وضعیت را بسنجیم تا نیروی کار و انسانی جوانمان از دست نرود و برای آینده هم برنامه‌ریزی درست داشته باشیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6095518

دیگر خبرها

  • نبرد حساس صدرنشینی در آزادی؛ ذوب آهن، کابوس آبی‌پوشان در خارج از خانه؟
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم