Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین جباری با اشاره به انکار فضایل حضرت علی (ع) در شبکه های وهابی گفت: وهابیون حقایقی را انکار می کنند که اسناد تاریخی مستند و مستدلی درباره فضایل حضرت علی (ع) وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا جباری» در نشست تخصصی «در رواق میقات» امروز ۶ اسفند به صورت آنلاین برگزار شد با اشاره به نکات تاریخی و روایی ولادت حضرت علی (ع) در کعبه گفت: اکثر قریب به اتفاق منابع شیعه سال ولادت امام علی (ع) را سی ام عام الفیل ذکر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر گروه تاریخ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) افزود: با توجه به اعتبار خدمت منابع و کثرت آنها تردیدی در این تاریخ باقی نمی ماند. همچنین در منابع متعددی سن امام علی (ع) را 63 سال ذکر کرده اند و بیان داشته اند که امیرالمومنین در سن 63 سالگی و در سال چهارم هجری به شهادت رسیدند. بنا بر محاسبه ای که در این ارتباط انجام می شود، سالروز ولادت امام علی (ع) 10 سال قبل از بعثت بوده است.

 

وی خاطرنشان کرد: امیرالمومنین (ع) در 10 سالگی ایمان آورد و روایات متعددی در این باره وجود دارد از آن جمله که امام سجاد (ع) بر ولادت امام علی (ع) در سی ام عام الفیل تاکید دارند و اینکه حضرت در 10 سالگی به دین اسلام ایمان آورده اند.

 

حجت الاسلام والمسلمین جباری با اشاره به روایات معتبر و منابع معتبر شیعی در خصوص  سالروز ولادت امام علی (ع) گفت: در جلد ششم کتاب الغدیر که به مناسبت ذکر یکی از غدیریه ها پرداخته شده است، روایات قاطعانه ای در خصوص محل ولادت حضرت علی (ع) ذکر شده است و با قطعیت تاکید شده است که خانه کعبه محل ولادت حضرت علی (ع) است. وی تصریح کرد: در اخبار متواتر آمده است که فاطمه بنت اسد حضرت علی (ع) را در کعبه به دنیا آورد.

 

مدیر گروه تاریخ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) تصریح کرد: زبیریان معارض حضرت علی (ع) سعی می کردند فضیلت ولادت حضرت در خانه کعبه را از حضرت علی (ع) بگیرند و به دیگری نسبت دهند؛ بنابراین مدعی بودند که پسرعموی زبیر مولود کعبه است.

زبیر 

حجت الاسلام والمسلمین جباری تصریح کرد: فضیلت ولادت در خانه کعبه صرفا مربوط به حضرت علی (ع) است. وی ادامه داد: شعرای شیعه نیز بارها به این موضوع پرداخته اند که حضرت علی (ع) در خانه کعبه متولد شده است. همچنین عالمان اهل سنت نیز به این موارد تاکید دارند.

 

حجت الاسلام جباری با اشاره به روایت ولادت حضرت علی (ع) در خانه کعبه گفت: فاطمه بنت اسد که به ابراهیم خلیل الله ایمان داشت و خداوند را می پرستید برای زیارت خانه کعبه رفته بود و در آنجا با خداوند به راز و نیاز مشغول بود و از خداوند می خواست تا فرزندی صالح و دین دار داشته باشد که ناگاه دیوار خانه کعبه باز شد و فاطمه بنت اسد داخل خانه کعبه شد. مردم نتوانستند در خانه کعبه را بگشایند و پس از سه روز فاطمه بنت اسد با فرزندی در آغوش از خانه کعبه خارج شد. مرحوم شیخ صدوق در چند اثر خود درباره ولادت حضرت علی (ع) و نحوه نامگذاری ایشان مطالبی را بیان کرده است.

 

وی افزود: نام حضرت علی (ع) به اذن خداوند و از سوی خداوند انتخاب شده است. حجت الاسلام والمسلمین جباری تصریح کرد: ولادت حضرت علی (ع) درون خانه کعبه رخ داده و این فضیلت صرفا برای حضرت علی (ع) است و همچنین اجماعی بین شیعیان و اهل سنت در این زمینه وجود دارد لذا کسانی که درصدد انکار فضایل حضرت علی (ع) هستند بیشتر در شبکه های وهابی فعالیت می کنند.

 

وی با اشاره به انکار فضایل حضرت علی (ع) در شبکه های وهابی خاطرنشان کرد: وهابیون حقایقی را انکار می کنند که اسناد تاریخی مستند و مستدلی درباره فضایل حضرت علی (ع) وجود دارد.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضرت علی ع حج و زیارت ولادت حضرت علی فضایل حضرت علی ولادت امام علی فاطمه بنت اسد خانه کعبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش روی ملی شوراهای استان ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند، افزود: با درایتت امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و اعضای شورا منشأ خیر در شهر و روستاها شدند که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهند.

عاشوری با بیان اینکه تنها هدف شوراها خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی مناطقشان است، ادامه داد: باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملاً اجرایی کنید.

وی با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعاً در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه شورا تبلور عینی مردم‌سالاری دینی، ظرفیتی برای مشارکت مردم در انجام کارها و حلقه واسطی برای اجرای برنامه ریزی هایی است که شکل می‌گیرد، گفت: شوراها به عنوان نزدیک ترین نهاد به مردم تأثیرگذار بوده و در تحقق شعار سال نقش انکار ناپذیر دارند.

کد خبر 6095220

دیگر خبرها

  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • مرد سال آسیا در خانه کعبه + عکس
  • عکس/ مرد سال آسیا در خانه کعبه
  • عکس| مرد سال آسیا در خانه کعبه
  • جای خالی مهدی‌پور احساس نشد!
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است